Musik

Standup: Lasse Rimmer, Carsten Eskelund & Michael SchøtTirsdag d. 26. august 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 110,00 kr.


Med en IQ på mere end de fleste kun kan tælle til, giver Lasse Rimmer i sine shows los af paratviden om alt mellem himmel og jord, sin unikke timing og sit altid til fingerspidserne gennemarbejdede materiale.

Lasse Rimmer har i sin karriere været vidt omkring. Som vært på adskillige radio- og tv-shows har han underholdt og glædet både store og små, unge og gamle. Netop nu arbejder han på sin første spillefilm – hovedrollen i Ole Bornedals nye film, ”Fri os fra det onde”, og når sommerens optagelser er færdige, går han altså helt tilbage til rødderne – der, hvor det hele startede.

Kun få kan hamle op med Lasse Rimmers evner i improvisationens kunst – men én af dem er Carsten Eskelund. Hans medfødte evne til den spontane konversation med publikum gør ham til en populær herre på stand-up scenen. Når man dertil lægger hans ”coolness”, selvsikkerhed og charme, får man et af Comedy Tourens absolutte esser. Det er ikke uden grund, at Carsten har været med på Comedy Tour igennem alle årene.

Også den sidste mand i august-trioen Michael Schøt hører til blandt de skarpeste knive i skuffen. Med sin politisk skarpslebne tunge giver han alverdens brændpunkter kamp til stregen med charme og humor. Hans enestående jokes om det lille menneske i kontrast til de store kriser og katastrofer i verden gør ham til en ener på den danske stand-up scene.