Musik

Stine MichelLørdag d. 26. marts 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


”I den samling af sange som jeg kalder Frejas Viser forestiller jeg mig at vores Nordiske kærlighedsgudinde, Freja, besøger jorden – sådan som guderne jo af og til gør – og at hun bosætter sig i Vanløse, her i København. Her starter hun sin forretning med ”Frejas Fristelser”, og hun er jo satans frugtbar, så hun får jo det ene barn efter det andet med forskellige mænd, til stor forargelse for rigtig mange. Men samtidig så er hun stadigvæk en gudinde, så hun er et forbillede for mange mænd og kvinder, også selvom hun rager uklar med nogle - og kan manipulere med folk på godt og ondt, sådan som vi kender hende fra den Nordiske mytologi!” Sådan fortæller Stine Michel om den CD, der danner grundlaget for den koncertrække, hun i øjeblikket holder rundt i landet.

Stine Michel vandt i 2007 en Danish Music Award for Årets Danske Visealbum med sin forrige cd ”Natravn”. Og en del af hendes andre produktioner har også været nominerede. Så det er en kunstner med eksperternes bevågenhed, der besøger Industrien denne marts aften.

Ud over at Stine selv fortæller, synger og spiller guitar, har hun Perry Stenbäck med på guitar, nyckelharpe, harmonika, mandolin og dobro og kor; Jesper Uno Kofoed på trommer og kor - og Morten Lundsby på bas og kor.

Der venter noget eventyrligt!