Musik

Sylvester Larsen Band & De Lyse Timer - RåstofKoncertLørdag d. 02. november 2019 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


DOBBELTKONCERT i Spil Dansk ugen

 

 

Sylvester Larsen & Nåleøjet

 

Sylvester Larsen har siden sin debut, spillet popmusik, med forskellige inspirationskilder og et glimt i øjet. I 2019 tager Sylvester & Nåleøjet på tour i Danmark. Det bliver koncerter fyldt med dansk popmusik og et drys rock, soul og elektronisk energi.

 

Sylvester Larsen tager livtag med tidsånden og kærligheden på sit syvende album “Mega Egotripper” fra 2018.

 

Der findes to typer artister. Dem der forsvinder ud i glemslen efter et eller to album, og så dem der bliver ved med at udgive album efter album. Sylvester Larsen hører til i den sidste kategori.

 

Som søn af en vis hr. Larsen, har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 45-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”.

 

Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende refrain.

 

I en verden under hastig forandring har Sylvester følt sig kaldet til at forholde sig til nogle af tidens mest aktuelle emner og personligheder bl.a. den amerikanske præsident Donald Trump, med sangen ”Det Vilde Vest”.

 

 

 

Bandet ”De Lyse Timer”

 

Det dansksprogede orkester er i efteråret 2019 atter album aktuelle, 2 år efter udgivelsen af debutalbummet "Under En Anden Sol". Bandets debutsingle "Blodmåne" lå dengang på toppen af P3s Barometerlisten i 8 uger. Næste single "Solnedgang" er udkommet foråret 2019.

 

De Lyse Timer bevæger sig på kanten, mellem poppede og mere rockede kompositioner. Der hentes inspiration i lige dele af amerikansk indie, dansk 80er pop, og den gode melodilinje er fortsat i højsædet.

 

Tekstuniverset, kredser om personlige fortællinger og ud imod sociale problemstillinger i samfundet.

 

Bandet er en kvintet og tæller nu, Kenni Møller på guitar, Mathias Elrød Madsen - guitar, Jesper Sylvester Møller på bas, Djarn Kargin - trommer/keys, og Andreas Sorgenfrei på guitar og vokal.

 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 

 

Pakken med de 3 RåstofKoncerter koster 375 kr. For medlemmer 300 kr. Koncerterne koster enkeltvis 150 kr. For medlemmer 125 kr.

 

Køb billet til pakken med RåstofKoncerter: her