Musik

Sys Bjerre TrioFredag d. 19. september 2014 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Meget er sket siden den tripleplatinsælgende sangerinde og sangskriver Sys Bjerre - https://www.facebook.com/Sys.Bjerre.musik - for første gang trådte ind på den danske musikscene men hun er stadig lige så åben og ærlig som dengang det hele startede.

 

Hun har med egne ord “Ikke rigtig noget filter” og lukker hellere end gerne lytteren ind i sit univers.

 

Dette kunne de danske TV-seere opleve, da Sys Bjerre tog fusen på selv de mest garvede medvirkende musikere og solister, da hun som den nye pige i klassen sang sig ind i danskernes hjerter med hendes enestående udgaver af stjernernes sange i TV2 hittet ”Toppen af Poppen”.

 

Du kender Sys Bjerre fra numre som ”Hey Vanessa” og ”Sku’ ha’ gået hjem”, ”Malene”, ”Kegle”, ”Alle mine veninder”, ”Kære Farmor – Du som er i Herlev” og julehittet ”Det´cember”.

 

Også på Magtens Korridorers radiodarling ”På Vej” vil du genkende Sys Bjerres sødmefyldtevokal i en forrygende duet, med den rå rockforsanger Johan Olsen.

 

Ærlighed, kækhed og ironi er blevet Sys Bjerres varemærke både i sangene og til hendes koncerter, hvor du kan opleve hende fortælle personlige anekdoter om - og imellem - numrene.

 

Der venter publikum en spændende og intens aften med en usædvanlig og rigtig god sanger/ sangskriver - og hendes trio.