Musik

Tamra RosanesFredag d. 09. oktober 2009 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Tamra Rosanes har medvirket på over 500 albums, været nomineret til adskillige danske Grammy’er, er jævnligt på de danske hitlister og bevæger sig erfarent indenfor alt fra pop, country, til musicals og line-dance.

Hun optræder i udlandet, på de danske klubber, spillesteder og musikhuse, de danske festivaler med band, duo eller solo, og giver desuden kirkekoncerter.

For nogen er hun også kendt som studievært på TV Charlie og som foredragsholder, men som musiker er hun en etableret, populær kunstner, der har utallige pladeudgivelser bag sig.

Hun har sunget sammen med kendte danske navne fra begyndelsen af 1970’erne, hvor hun kom til Danmark fra USA. Hun har skrevet sange til mange danske musikere og har siden begyndelsen af 1990’erne været Danmarks ukronede Country Dronning.

På hendes nye album ”Songs in a Shade of Green” er Tamra Rosanes blevet inspireret til at skrive sange om det, der altid har ligget hende på sinde og været en del af hendes liv. Albummet med singlen, ’On the road to Copenhagen’, der er skrevet specifikt til klima-topmødet i København, vil være på gaden i løbet af dette efterår.

Med sig til Industrien har Tamra Rosanes et lille orkester bestående af bl. a. Lasse Nyrup på keyboard og Steffen Van Norde på bas.