Musik

Tattie JamLørdag d. 09. april 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Tattie Jam består af to meget dygtige instrumentalister og sangere: den i Skotland velrespekterede cellist Seylan Baxter og multiinstrumentalisten Ruaridh Pringle ,der spiller guitar, tenorbanjo, oktavmandolin og didgeridoo.
Deres stemmer passer fint sammen, og deres arrangementer af melodierne er tit utraditionelle og indeholder ofte overraskelser.

Tattie Jam tilbyder et karakteristisk bryg af sange - fra mørke ballader og protestsange til uformelle humoristiske melodier. Og fra langsomme airs til hurtige jigs og reels.

Deres materiale er meget alsidigt, og indeholder en harmonisk blanding af sange og melodier fra den enormt rige skotske musiktradition – blandet op med sange og melodier skrevet af Ruaridh.

Tattie Jam afslutter i december 2010 en turné i England, inden de tager på en europæisk turné, hvor de blandt andet kommer gennem Aarup, og spiller på Industrien.

Tattie Jam er én af den slags små grupper fra det keltiske musikalske vækstlag, der på grund af deres originalitet med tiden kan drive det vidt, så vi er glade for at præsentere dem for jer her på Industrien.