Musik

The ConsolationLørdag d. 18. november 2017 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


The Consolation er Danmarks nye og fremadstormende americana-bannerførere.

 

Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk "heartland rock", som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og senest "The Heart Of It All". 

 

Inspirationskilderne spænder fra Johnny Cash og Waylon Jennings, over Neil Young, The Band og Bob Dylan, til The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers.

 

Men når det er sagt, så må det understreges at The Consolation har sin helt egen friske sound, som er fuldstændig unik på den danske scene. Det er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et nordisk islæt. 

 

Det stærkt spillende band består af Thomas Støtt på elguitar, Uffe Nørtoft på pedalsteel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas, Sven Busck på trommer, og så sangskriver og guitarist Nis Gaarde, hvis varme og kraftfulde barytonvokal står centralt i udtrykket.

 

The Consolation udsender nyt album i starten af 2018 med deres hidtil stærkeste materiale, hvis man skal spørge bandet selv.

Koncerten på Industrien bliver med en god blanding af hits, sjældenheder og smagsprøver fra det kommende album.  Det er "musik til hjerne, hjerte og fødder".

 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 

Få nærmere oplysninger under flisen "Råstof".