Musik

The Jumpin' Jivers QuartetLørdag d. 17. april 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


Kvartetten har spillet sammen gennem de seneste par år. Alle medlemmer er hærdede musikanter, men forholdsvis grønne i jazzens verden.

Repertoiret har, indtil nu, for det meste stået på fortolkninger af og variationer over de mange jazzstandards af f. eks. Miles Davis. Dog komponeres der også egne værker.

Genren er selvfølgelig jazz, men med mange lånte elementer fra andre genrer, der ligger tæt opad, som f.eks. blues og rock.

The Jumpin’ Jivers Quartet spiller swingende og blå jazz.

Gruppen består af Jonas Slavensky (guitar), Lars Dyrby Andersen (bas), Tom Patrick Meleady (trommer) og Lasse Hansen (trompet). Og Lasse Hansen er fra Vissenbjerg, så – ud over at gruppen er ung og fremadstormende – så er de også lokalt funderet!

Det særlige ved dette arrangement – og det heldige for os - er, at The Jumpin’ Jivers Quartet spiller for deres fornøjelses skyld. Så der er ingen entré, men hvis man vil give et bidrag til musikken, er der en ”hat” ved døren, så man kan lægge en passende skilling til musikken.

Alligevel vil vi gerne have, at man på sædvanligvis bestiller billetter – så vi har et overblik over antallet af publikum, når vi stiller op.