Musik

The McCalmansLørdag d. 25. september 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Den succesfulde skotske gruppe The McCalmans - kendt og elsket af mange for deres forrygende morsomme og levende koncerter - synger nu på sidste vers.

Faktisk er de nu ude på deres afskedsturné - og når året er omme går Ian McCalman, lederen og gruppens navngiver, på pension og trækker sig tilbage, og så er det slut. Vi har været så heldige at få dem til at lægge deres afskedsturné forbi Industrien, så du nu får en allersidste chance for at opleve dem live.

The McCalmans er en institution på den internationale folkescene. Gennem snart 40 år har trioen turneret som ambassadører for den traditionelle, skotske folkemusik.

De er musikalske som få og har som deres varemærke en sublim tre-stemmig harmonisang, der kan bære både med og uden instrumenter. Dertil mestrer de underholdningens svære kunst. Ian McCalmans introduktioner til numrene er lune og forrygende morsomme. Aktuelle begivenheder får ofte et ord med på vejen, fra tid til anden suppleret med et par danske gloser. McCalmans er sjove, seriøse, professionelle, talentfulde, underholdende og imponerende dygtige på én gang – hver gang.