Musik

The Savage RoseLørdag d. 24. november 2012 Kl: 20:00


Medlem: 300,00 kr.


Ikke medlem: 325,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Legendariske Annisette er ustoppelig! Efter 45 år som frontfigur i Savage Rose er hun stadig den ultimative sangerinde og optræder med samme karismatiske kraft og stemme til koncerterne. Igennem de senere år er Annisette bakket op af et yngre hold musikere, der med stor respekt og ekstrem dygtighed har tilføjet nye dimensioner til det imponerende sangmateriale.

 

Sammen med disse musikere har Annisette gennem 2012 indspillet et nyt album, der udgives i sommeren 2012. Og albummet følges op af turnéer i Skandinavien. Til koncerterne vil bandet spille mange af de nye sange, men der bliver også rig lejlighed til at høre de gamle Savage Rose-sange fortolket af nye musikere.

 

Efter SPOT-festivalen 2012 skrev en anmelder: "Koncerten med Savage Rose gav svar på det helt store spørgsmål: Hvor går bandet hen efter Thomas Koppel? Seks års venten bragte højtflyvende rock tilbage. Vi hørte et rockband med egen lyd, ikke et forsøg på at efterligne lyd fra andre lande eller bands. Savage Rose er tilbage. Et internationalt rockband med egen sound.! (Århus Stiftstidende 6******).

 

Savage Rose 2012 består, ud over Annisette, af Naja Koppel og Amina Carsce Nissen på kor, Palle Hjort på klaver, hammondorgel og harmonika; Rune Kjeldsen på guitar, Jacob Falgren på bas - og Anders Holm på trommer.

 

Her er noget at glæde sig til!