Musik

The Savage Rose JubilæumsturFredag d. 03. november 2017 Kl: 20:00


Medlem: 325,00 kr.


Ikke medlem: 350,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

The Savage Rose har 50 års jubilæum

 

Når regnskabet engang skal gøres op for dansk rockmusik - som den efterhånden har udfoldet sig i over 50 år - vil man uvægerligt finde The Savage Rose et sted helt oppe i toppen af pyramiden.


Den aktuelle besætning af The Savage Rose er tættere sammenspillet og simpelthen bare bedre end nogensinde.

 

Fantastisk at tænke sig, at debutalbummet “The Savage Rose” udkom så langt tilbage som i 1968 – hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Siden er det blevet til en lang række plader – både store kunstneriske og kommercielle succeser og plader udgivet i små oplag.

Det er ikke mange, der udgiver "store" plader med mere end 20 års mellemrum, men The Savage Rose har gjort det med klassikere som “Dødens Triumf” og “Black Angel”.

Og med de seneste udspil - “Universal Daughter” (2007) og ”Love And Freedom” (2012) viste Annisette og The Savage Rose, at der også var liv i bandet efter afskeden med det mangeårige kompositoriske midtpunkt, Thomas Koppel, der døde i 2006.

 

Den aktuelle liveudgave af The Savage Rose kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser samt helt nye numre.


Udover Annisette består The Savage Rose i dag af: Palle Hjorth (klaver, Hammond-orgel, harmonika), Jacob Falgren (kontrabas, el-bas), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) samt Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor).