Musik

Theessink - MøllerTorsdag d. 08. marts 2012 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Hans Theessink er kendt som en af Europas stærkeste blues-guitarister – med speciale i teknikker som Bottleneck og Fingerpicking og med en intens og medrivende vokal, der fik en anmelder til at beskrive sangeren som ”…sidder han med fødderne i Mississippiflodens mudrede vande”.

At han så derudover er en dreven og lun entertainer gør bare en koncert, som Theessink er en del af, til en ekstra god oplevelse.

Knud Møller er én af Danmarks bedste guitarister. Hvis navnet Knud Møller ikke lige ringer en klokke, så er det fordi, den dygtige musiker fra St. Dalby mellem Horsens og Vejle er bedst kendt som guitaristen fra Johnny Madsen Band.
Han blev i 2008 kåret som Danmarks Bedste Guitarist af Ekstra Bladets læserbarometer: ”Nationen”, der stemte ham ind på en førsteplads foran notabiliteter som Aske Jacoby, Tim Christensen og Jacob Binzer.

Knud Møller er dog også kendt for sit samarbejde med Nalle - og netop Hans Theessink, som han nu besøger Industrien sammen med.

Netop kombinationen af de to meget dygtige guitarister giver løfter om en spændende aften med intense og swingende sange - og godt guitarspil!