Musik

Thorbjørn RisagerFredag d. 16. september 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Thorbjørn Risager har gennem de seneste år slået sit navn fast på den europæiske bluesscene som en sanger af international topklasse. Han har en bemærkelsesværdig kraftfuld stemme, der sætter ham i kategori med sangere som Joe Cocker.
Thorbjørn Risager og hans orkester er meget aktiv på den europæiske bluesscene og er et særdeles efterspurgt navn på spillesteder og festivaler i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Schweitz, Frankrig, England mm.
Anmeldere i hele Europa og USA har været meget begejstrede, og Risagers musik er blevet spillet på mere end 60 radiostationer i 20 lande, herunder Danmarks Radio, Sveriges Radio, Norges Radio, Tysklands Radio. F. eks. har albummet From the Heart været ”Album Of The Week” på BBC.
Thorbjørn Risagers band består, ud over ham selv på guitar og vokal, af Kasper Wagner på sax og percussion, Peter Kehl på trompet og percussion, Søren Bøjgaard på bas, Svein Erik Martinsen på guitar og kor, Emil Balsgaard på piano og keyboard - og Martin Seidelin på trommer og kor.
Der er lagt op til en stærk aften med fyldig lyd - og gang i den!