Musik

Thorbjørn Risager & The Black TornadoLørdag d. 31. januar 2015 Kl: 20:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Succesen for Thorbjørn Risager & The Black Tornado (tidligere Thorbjørn Risager Band) i udlandet og herhjemme er ikke kommet af sig selv. De har hen imod 100 livejobs årligt. Blandt meritterne i deres CV er bl.a. en Danish Music Award og Blueskartellets Ærespris.

 

”Vores band fungerer pissegodt. Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en hundrede procent professionel indstilling!”, lyder det fra Thorbjørn Risager. Og lige præcis dét kan meget være den lim, der for alvor har bundet det rock-, blues- og soul-dampende ottemandsband sammen i nu mere end et årti, og som har gjort dem til et af landets flittigste og mest efterspurgte livebands og med snart en lille snes albumudgivelser i bagagen.

 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado blev dannet tilbage i 2003. Hovedpersonen satte sig i spidsen, guitaren til forstærkeren og begyndte at skrive sine egne sange. En klar profil med blues, soul og rootsrock tegnede sig: Stor lyd med blæsergruppe! Det otte mand store orkester består stort set af de samme musikere, som da de tog fat på de første øvesessions for mere end ti år siden.

 

Publikum kan godt lide det! Det kan anmeldere og spillesteder også! Derfor vender bandet tilbage igen og igen til bluesklubberne i Sverige og Tyskland, til festivaler og spillesteder over alt i Europa - og nu også til Industrien. Der venter os en aften med intens, swingende og svedig musik!


Dette er sæsonens medlemsarrangement, hvor medlemmerne af vores støttegruppe "Råstof til Industrien" kommer 50 kr. billigere ind. Læs mere om hvordan du bliver medlem af støttegruppen et andet sted på denne hjemmeside!