Musik

Tide Lines - RåstofKoncertLørdag d. 25. april 2020 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Tide Lines – skotsk folk band

 

Det skotske band - Tide Lines - dukkede op på scenen i sommeren 2016 med sangen Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang skrevet af forsangeren Robert Robertson.

 

Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.

Tide Lines er inspireret af de gæliske sange, den storslåede natur og den utæmmelige kærlighed.

 

Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som ret hurtigt strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads. I oktober 2018 fulgte de op med en EP, Lets Make Tonight, og de to singler “Running At The Dark” og “Heroes” i 2019.

 

Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, Alisdair Turner på guitar og sækkepibe, Ross Wilson på keyboards og trommeslager Fergus Munro.

 

Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og var på programmet igen i 2019. De har allerede skabt sig et dansk publikum, der snart kan glæde sig til at opleve dem på turnè rundt om i landet, i april-maj 2020, hvor de også gæster Industrien i Aarup.

 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Pakken med de 3 RåstofKoncerter koster 375 kr. For medlemmer 300 kr.

 

Koncerterne koster enkeltvis 150 kr. For medlemmer 125 kr.

 

Køb billet til pakken med RåstofKoncerter: her