Musik

Tildon KrautzLørdag d. 13. april 2013 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Tildon Krautz, der er et old time stringband fra Savannah, Carolina i USA, skrev til os en dag. De skulle på en Europa-tur, hvor de blandt andet skulle spille i Holland - og som de skrev ville de da gerne smutte til Aarup og spille et enkelt job, hvis vi havde lyst til det...!

 

Det tyggede vi så lidt på, gik ind på Internettet - og fandt noget musik med dem, som vi faktisk synes lød ret godt. Det var sådan i stil med musikken fra filmen "O Brother, Where Art Thou?" - og lidt i familie med musikken fra Pokey LaFarge, som spillede her på Industrien sidste år. Altså håndholdt, swingende akustisk musik. Og efter lidt snak frem og tilbage pr. e-mail er aftalen kommet i hus.

 

Så denne lørdag får vi således på Industrien besøg af Noel Migliasso, der spiller banjo, guitar og violin; Marco Hartz, der spiller Mandolin, violin og synger; Gabi Swiatkowska, der spiller opretstående bas og synger - og så endelig Gregg Weiss, der spiller guitar, banjo, violin og synger. Der venter os ægte amerikansk oldtime.

 

Der er således tale om en - for os danskere - ukendt gruppe. Men dér hvor de kommer fra på den anden side af dammen, er de forholdsvis kendte. Da det er almindelig viden, at professionelle amerikanske musikere har en ret høj standard, kan vi godt se frem til en rigtig god musikalsk oplevelse med gode sange og swingende musik.Tør du satse?