Musik

Tim LotharFredag d. 10. september 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 0,00 kr.


I januar spillede Tim Lothar en succesfuld koncert på Industrien. Det var han så glad for, at han nu vender tilbage for at lave en live-indspilning her hos os på Industrien.

Tim Lothar, der synger og spiller guitar og resonatorguitar har to musikalske legekammerater med til denne særlige lejlighed. Det er Sascha Salossi fra Tyskland, der spiller violin og mundharpe - og Magnus Lanshammar fra Sverige, der spiller kontrabas.

Tim Lothar har udgivet tre anmelderroste cd’er, turneret 10 lande, samt modtaget to af de mest prestigefyldte blues awards man kan få herhjemme. I 2008 modtog han awarden ”Årets Danske Blues Navn”- tidligere modtagere tæller blandt andet navne som Paul Banks og Troels Jensen. I 2009 modtog han endnu en award, denne gang ”Årets Danske Blues Album” ved Danish Music Awards - Folk.

I udlandet er han en højt respekteret bluesartist og optræder ofte på festivaler og spillesteder i blandt andet Sverige, Tyskland, Belgien, Holland og Ungarn.

Den tyske violinist Sascha Salossi har en lang musikalsk karriere bag sig, og har optrådt med mange etablerede tyske artister. Magnus Lanshammer er en erfaren bassist og sangskriver i de svenske bluesmiljø. Han har turneret i det mest af Europa og bliver i dag ofte brugt som bassist for større amerikanske og engelske bluesartister ved tourneer i Skandinavien. Sammen vil denne trio fortolke gamle roots og blues kompositoner, samt spille egne sange i samme genre.

Med deres kendskab til den amerikanske roots musik vil trioen udfordre musikken og søge musikalske grænser – dog med stor respekt for den rytmiske musiks rødder.

Entréen er hvad du lægger i hatten