Musik

Tommy KenterSøndag d. 22. februar 2009 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 260,00 kr.


”Kaviar – det er hvad vi har – bagefter får vi tatar! Det kan jo smutte – det lort – men han var en god social-kammerat – det skider vi entertainere på”, hvem andre end Tommy Kenter kan udspy sådan en ordstrøm?

Denne gudsbenådede skuespiller og entertainer er kendt og elsket af alle her i landet, fordi han er i besiddelse af denne forening af folkelighed og virtuositet.

For det er næsten lige meget, hvad man sætter Tommy Kenter til, så bliver resultatet med et ord: succes og med to: hammermorsom succes. Tænk bare på alle de figurer, han brillerer med, som f.eks. Fru Christof og den glatte Rudi S. Kleützner.

På Industrien præsenterer Tommy Kenter et tidløst univers, hvor den alment menneskelige, sjove og vedkommende historie er i højsædet. Forestillingen former sig som en slags levnedsbeskrivelse, og vi følger figuren Svend-Erik fra han er helt ung til han er blevet en gammel mand. Hvorfor går man egentlig på bar? Med udgangspunkt i dette spørgsmål sætter Tommy Kenter kurmageriet i centrum, når han fremstiller den danske mands måde at gøre kur
til kvinden på, når han er 20, 30, 40, 50 og 60 år.

Esben Just sørger på bedste ekvilibristiske vis for det helt rette akkompagnement til Kenters humoristiske ordstrøm.