Musik

TradishTorsdag d. 10. marts 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Navnet Tradish udspringer af følgende: ”Trad” - på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition. ”Ish” - fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

Tradish er en helt ny musikalsk konstellation, men alle medlemmer har tidligere spillet sammen i det traditionelle irske band Moving Cloud. Alle tre musikere i Tradish har gennem årene bevæget sig rundt i – og ikke mindst på tværs af - mange forskellige genrer og traditioner. På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer Tradish ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik.

Med et repertoire, som spænder over både traditionel og nykomponeret musik, forbinder Tradish den gamle folkemusik med et nyt musikalsk udtryk. Tradish består af John Pilkington: Vokal, irsk bouzouki, guitar; Louise Ring Vangsgaard: Violin, vokal; - og Brian Woetmann: bodhran, percussion, vokal.

Der er lagt op til en aften med spændende tradionel og ny musik spillet med stor glæde og indlevelse af rigtig gode muskere.

Just A Man from Tradish on Vimeo.