Musik

Tricia Boutté & Neanders JazzbandFredag d. 27. november 2009 Kl: 19:30


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


I New Orleans er musikalske familier en vigtig del af den sociale struktur. Tricia ”Sista” Boutté er næste generation i en lang række af talentfulde New Orleans kunstnere.

Hun har gennem sin store vokalkarriere optrådt i mange forskellige musikalske sammenhænge.

Tricia Boutté s repertoire dækker jazz standards, R&B, pop, soul, gospel, og karibisk musik. Hun har flere gange vundet prisen for Best Female Entertainer, og hun har optrådt over hele verden ved koncerter, i klubber, til velgørenhed, på festivaller og på TV.

Og nu besøger hun Industrien sammen Neanders Jazzband. Dem kender vi, de kan sætte gang i den! Med denne konstellation er der dømt fest - og dans! Farver og god stemning! Og en fantastisk aften! Kom og vær med!

Fredag d. 27. november er der Open-By-Night i Aarup, og Industrien holder også længe åbent. Kulturelt Samråd benytter lejligheden til at offentliggøre vores koncertprogram for foråret 2010 og skyde billetsalget igang. Kom og se programmet over et glas gløgg.

Fra kl. 19.30 vil der være mulighed at høre Tricia & Neander spille deres første sæt. Der er fri adgang og alle kan gå til og fra. Kl. 21 lukker vi dørene, og så er der kun adgang mod entre til orkestrets sidste to sæt.