Musik

Turnip GreensTorsdag d. 24. november 2016 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Turnip Greens er klar med nyt materiale. Det pibler ud af sprækkerne med rim, remser og røverhistorier. Alting spirer og gror og sød skramlet musik opstår.

 

Bandet var i foråret rundt i landet på en lille turné, hvor de præsenterede en masse nyt materiale, suppleret med alt det bedste fra bagkataloget. Deres musik er som dybt inspireret af roots, blues, rock. Turnip Greens har en lang karriere bag sig med mange jobs i både ind- og udland. Bandet har udover Danmark, spillet i Norge, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz og ikke mindst i USA, hvor det er blevet til to længerevarende turnéer i Austin og New Orleans. Steder der musikalsk ligger bandets stil og hjerte meget nært.

 

Bandet består af: Henrik Poulsen på Bas, Sune Skuldbøl Vraa på Trommer/dimser, Henrik Bruhn, der synger og spiller guitar - og Peter Skjerning på Guitar

 

Med Turnip Greens får du en musikalsk karruseltur der får ”gumbo gryden” i kog. Bandet har fat i bluesrødderne, mens de krydrer lydbilledet med et stænk af soul og rock´n´roll, og lader teksterne henføre dig med historier om livet, kærligheden og alt ind imellem.

 

Turnip Greens er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter.