Musik

Twiins & Rie RasmussenFredag d. 26. oktober 2012 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Bag kombinationen Rie Rasmussen og Twiins ligger mange års venskab og samarbejde.

 

Rie Rasmussen har siden 1994 været frontfigur i Danser med Drenge.

 

Twiins består af tvillingerne Kurt Poulsen (guitar, vokal) og John Poulsen (bas, vokal) og har 3 albums og et utal af koncerter på samvittigheden.

Rie, Kurt og John mødte hinanden i midtfirserne, lavede et band og spillede flittigt på de københavnske scener.

 

Herefter gik de hver til sit i nogle år. Rie blev forsanger i Danser med Drenge, og Kurt og John tog på landevejen med Michael Falch og Nye rejsende i 90’erne.Forbindelsen blev dog aldrig helt slukket, og Rie Rasmussen og Twiins har efterhånden spillet sammen i 25 år.

 

Musikken er koncentreret om den amerikanske rythm and blues/country tradition. Primært covernumre af den sjældne slags. Bonnie Raitt, Delbert McClinton, Alison Kraus mm bliver flittigt spillet og tolket på egen måde. Der bliver både spillet med rå elektrisk lyd og akustisk unplugged-stemning med tid og plads til kor, harmonier og den gode tekst.

 

Rie Rasmussen og Twiins er ved koncerten backet up af trommeslageren Henning Neerskov og orgel/ keyoardspilleren Lars Jensen.

 

En koncert med Rie Rasmussen og Twiins byder på en afslappet hyggelig stemning med plads til en god historie, men også god swingende rhythm and blues og rock and roll guitar.