Musik

UnicoTirsdag d. 12. marts 2013 Kl: 20:00


Medlem: 50,00 kr.


Ikke medlem: 50,00 kr.


Unico er et otte mand stort band, som spiller dansktop og rocksange fra de sidste 40-50 års hitkatalog. For et år siden stoppede Den Røde Tråd efter næsten 25 års virke, da Lindebjerg - et bosted for udviklingshæmmede - ikke længere havde økonomi til at holde bandet i gang.

 

Unico tager tråden op efter Den RødeTråd. Seks af bandets medlemmer har nemlig spillet med i Den Røde Tråd, og så er der kommet to nye til, således at bandet i dag er oppe på 9 medlemmer. Med i Unico er Jens Christian Larsen, forsanger; Per Nielsen, elguitar; Maja Østergaard, trommer; Kirsten Bastholm, kor og rytme; Katrine Pil Jensen,sang og kor; Kalle Carlson, elguitar; Benjamin Solberg, elguitar; Hanne Johansen, sang og rytme - og Dorte Rasmussen, keyboard.

 

Teknisksupport er Jan Hoffmann - og kontaktperson til bandet er Hanne Johansen, 24 25 91 19, mail: baastrup@privat.dk. Dorte og Hanne, der er pædagoger, og Jan, der er teknisk hjælper, arbejder ulønnet i deres fritid med Unico.

 

Entreen til arrangementet, der er på 50 kr. - der er ingen medlemsrabat - går ubeskåret til Unico. Så kom og støt - og få en glad oplevelse!