Musik

Världens BandLørdag d. 15. oktober 2016 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Verdensorkestret, Världens Band, er et helt unikt foretagende, hvor 14 unge musikere fra hele syv forskellige nationer og tre kontinenter kombinerer musikalske rødder i målet på at skabe et nyt musikalsk sprog.

 

Når indiske musiktraditioner møder svensk folkemusik, når den skotske tradition møder nordafrikanske - og når israelsk musik møder arabisk, opstår noget helt enestående. Världens Band kalder musikken ”Transglobal Roots Fusion”.

 

Men Världens Band er mere end bare musik – det er også visionen, at verdens folk og kulturer kan forenes og forbrødres gennem musikken. At vi grundlæggende ikke er så forskellige og alle deler den samme jord, selvom vi kommer fra meget forskellige økonomiske, geografiske og kulturelle baggrunde.

 

Vârldens Band er musik fra hele verden, leveret med en sjældent set glæde og livsbekræftende optimisme. I orkestret er musikere fra Indien, Sverige, Tunesien, Frankrig, UK, Marokko og Israel.

 

Vârldens Band er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter.