Musik

Wafande m. band



Lørdag d. 16. april 2016 Kl: 20:00


Medlem: 235,00 kr.


Ikke medlem: 260,00 kr.


Med kæmpe hits, en strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’.

 

Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande. Han er siden blevet et kendt ansigt i tv-­programmer som ”Toppen af Poppen” og ”Voice Junior”.

 

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Længe inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-­performere.

 

Inspirationen kommer fra det levede liv, der i Wafandes tilfælde ikke altid har været lige nemt. Det til trods er tilgangen positiv, smilende og legende. Inspirationen kommer fra Jamaica og Afrika og genrer som reggae og dancehall. Og senest har Wafande også vist sig som en habil popsnedker, og han har stor succes med at inkorporere soul og r’n’b i sit musikalske univers.

 

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder naturligt for Wafande, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang. Så kom og vær med!