Musik

Working MojoFredag d. 26. september 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Kernen i Working Mojos repertoire er den super-svingende Chicago blues krydret med forskellige bluesstilarter fra super jumpin’ boogie woogie til tårepressende
slowblues.

Working Mojo har i de seneste 14 år turneret flittigt rundt på danske klubber og større spillesteder med deres energifyldte og svingende bluesmusik. I marts 2006 kom den længe ventede Live-CD ”Live at Dexter”. En CD der indeholder alt det
bandet står for - en dyb kærlighed og respekt for bluesmusikken, samt glæden ved at spille sammen og give publikum en fantastisk oplevelse.

Det er kendetegnede for Working Mojo’s koncerter, at spilleglæden og dynamikken kommer i første række, så sveden ofte må tørres af panden. Sætlisten består af en stribe velkendte klassikere, men der er også en række nyere bluesnumre samt enkelte soulnumre med. Desuden har bandet i de seneste år selv skrevet en række numre, der i stil og udtryk styrker gruppens øvrige repertoire.

Musikken er bygget op omkring forsangeren og mundharpespilleren Ebbe Steen Johansen, guitaristen Martin Kleiner og keyboard-virtuosen Lars Sørensen. Den stabile og swingende bluesrytme leveres af bassisten Anders Vraa og trommeslageren Thomas Ditlevsen.

Working Mojo’s mission er klar og tydelig: Hver eneste koncert skal give gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Så nu er publikum på Industrien advaret: der bliver gang i den denne aften!!