Musik

Working MojoFredag d. 11. november 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


Working Mojo har gennem de seneste 19 år opbygget et ry som et af landets bedst swingende og fodsåle-baskende blues-bands, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter. Koncerterne er kendetegnet ved at sveden driver ned ad væggene samt for bandets særlige indlevelse og kærlighed til bluesmusikken.
Grundlaget for Working Mojo’s repertoire er swingende Chicago blues og fed boogie-rock. Den musikalske inspiration kommer fra mange forskellige kunstnere, bl.a. kan nævnes Albert Collins, Ronnie Earl samt B.B. King.
Working Mojo består i dag af Allan Hviid - kendt som forsanger i The Blues Brothers Souvenir Show - på vokal, Martin Kleiner - et af de oprindelige medlemmer - på guitar, Lars Sørensen på piano og hammond, Anders Vraa på bas - og et andet oprindeligt medlem Thomas Ditlevsen på trommer.
Der er denne aften dømt rå og uforfalsket bluesmusik, så det er svært at sidde stille! Vi ved det, for sådan var det, da de for et par år siden spillede en succesfuld og varm koncert her på Industrien!