Musik

Working MojoFredag d. 25. april 2014 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Working Mojo har gennem de seneste 20 år opbygget et ry som et af landets bedst swingende og fodsåle-baskende blues-bands, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter. Koncerterne er kendetegnet ved at sveden driver ned ad væggene - og for bandets særlige indlevelse og kærlighed til bluesmusikken.

 

Grundlaget for Working Mojo’s repertoire er swingende Chicago blues og fed boogie-rock.

 

Den musikalske inspiration kommer fra mange forskellige kunstnere, bl.a. kan nævnes Albert Collins, Ronnie Earl samt B.B. King.

 

I årenes løb har Working Mojo givet den fuld skrue på små klubber, spillesteder samt festivaler rundt om i landet. Working Mojo spillede i år 2005 sammen med den legendariske Joe Louis Walker.

 

Gruppen består i dag af Allan Hviid, vokal; Martin Kleiner på guitar; Lars Sørensen på piano og Hammond; Anders Vraa på bas - og Thomas Ditlevsen på trommer.

 

Working Mojo har tidigere spillet koncerter for os på Industrien - og vi er så glade for dem, at vi aftalte, at de kom og spillede til den årlige julefrokost i 2013 for de aktive i de forskellige foreninger på Industrien. Det blev en forrygende aften!

 

Og det er også hvad der venter publikum, når denne Odenseanske gruppe, der næsten er blevet lokale, kommer og fyrer den af!