Musik

Zididada - unpluggedLørdag d. 10. november 2012 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Der venter publikum en helt speciel oplevelse, når Zididada går på scenen og spiller unplugged lige fra hjertet. Nærvær, god stemning og en intim atmosfære er rammerne for koncerten, hvor Jimmy Colding og Danny Linde blander stand-up med deres forrygende musik, der som altid spreder glæde og godt humør.

 

Mange af de sange, Zididada har leveret, siden deres første album "Welcome To Zididada," kom på gaden, er i dag blevet klassikere, alle kan synge med på. Tænk bare på ørehængere som "Rock My Boat," "Please Ya, Lisa," Walking On Water," "If I Was A Girl," og "Happy Fool," Ja, man begynder pludselig at nynne med, ik’?

 

Zididada kan nemlig det der med at levere sange, der bare går lige i hjertet. Og nu får du chancen for at komme helt tæt på de to glade, musikalske herrer, når Zididada giver koncert med en sangskat, danskerne har taget til sig, og som altid skaber en fest.

 

Selv glæder Jimmy Colding og Danny Linde sig til at komme i nærkontakt med deres publikum og trofaste fans ved disse unplugged og intime koncerter. Koncerterne finder sted sideløbende med, at Zididada er i studiet for at indspille nyt materiale, så mon ikke der falder en helt ny sang eller to af under seancen?

 

Og vi glæder os til at præsentere et rigtig godt band!