Kære medlem af Råstof til Industrien


Det er med stor fornøjelse, at vi udsender Kulturelt Samråds efterårsprogram. Vi synes at programmet favner bredt og rummer flere ret eksklusive arrangementer, så vi indbyder hermed til forhåbentlig mange timers samvær i musikkens og humorens tegn.

Hvis du modtager dette pr mail kan du se programmet ved at følge linket nedenfor. Hvis du modtager dette pr brev er programmet vedlagt i kopi. Vi udsender pr e-mail for at spare omkostninger til porto og kopiering. Hvis du alligevel gerne vil have en papirkopi af programmet vil det kunne afhentes på Aarup Bibliotek. Du kan også sende en mail til nedenstående mail-adresse, så skal vi sørge for at du får et program tilsendt.

Du har som medlem af Råstof til Industrien forkøbsret til billetter i perioden fra 5.juli til 19. juli. Derefter gives forsalget frit. Du kan hente en bestillingsseddel til udskrivning her: Bestillingsseddel.
Du kan bestille op til 6 billetter pr arrangement. Men husk at selv blandt medlemmmerne kan der blive tale om "først-til-mølle".

Hov, hvad blev der af det flotte hæfte med forårsprogrammet? Kommer der ikke sådan et?? Jo, til august udsender vi i samarbejde med Tobaksgaarden et samlet fælles musikprogram.

Vi har for nyligt købt et internet-domæne. Det er planen, at der i tiden fremover skal laves en hjemmeside, der skal kunne bære en del af kommunikationen med jer, vores brugere . Det være sig billetsalg, koncertprogram, nyhedsbreve, billeder og anmeldelser af koncerternyhedsbreve og hvad vi ellers kan finde på.

Det er naturligvis et tidskrævende projekt at få et sådant projekt på skinner. Indtil videre har vi fået lagt arrangementskalenderen for efteråret 2006 ind på hjemmesiden.

Du vil altid på www.raastof-industrien.dk/event kunne se det ajourførte program inklusiv evt. ekstratilbud..

Hidtil har e-mail kontakt gået gennem vores kasserer Winnie Damgaard's private e-mail adresse. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt. Vi vil derfor godt bede jer glemme/slette evt. henvisninger til Winnie's mailadresse og i stedet fremover benytte billet@raastof-industrien.dk til billetbestilling og kontakt@raastof-industrien.dk til anden kontakt.


Med venlig hilsen

Kulturelt Samråd
Erik Nielsen