Nyt fra Råstof til Industrien

Louise Juul på Industrien


Torsdag d. 12. oktober kl 20.00Få CDen med Louise Juul gratis.


Kulturelt Samråd har et ønske om at give plads for nogle af de navne, der skal være med til at forme morgendagens musikscene.

Vi kender det alle. Dagen er travl, aftenerne ligeså. Vel er det dejligt at gå til koncert, men det bliver mest til det, vi kender i forvejen.


Det er synd, for i vækstlaget i dansk musik gemmer der sig utroligt mange rige oplevelser, vi opdager dem bare ikke.

Den 12. oktober præsenterer vi Louise Juul. Hvis du er til Katie Melua eller Norah Jones vil Louise Juul nok få dig til at tænke: "Wauvv". En krystalklar stemme og vidunderlige stemningfyldte sange. Det er den slags musik man lægger på til en dejlig aften med den man holder af.

Louise Juul har lige udgivet en mini-cd med titlen "I Love You" med 3 af sine numre. Vi vil gerne give jer muligheden for at høre, hvad det er for pragtfuld musik. Vi har derfor købt et antal af denne CD og tilbyder dig den gratis!

CDen kan fra i dag mandag d. 2. oktober og så længe lageret holder afhentes på Arup Bibliotek. I nødstilfælde kan den også sendes ved at kontakte biblioteket på 64 43 23 43.

Hvis du også synes det er skøn musik, så behold CDen og nyd den, men støt også Louise ved at komme til koncerten d. 12. oktober på Industrien. Hvis ikke det lige er din musik, så aflever gerne CDen på biblioteket igen, så vi kan lade gå videre til en anden, vi har kun et begrænset antal...

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43

Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort