Nyt fra Råstof til Industrien

Irske Tommy Sands på Industrien i Aarup

Lørdag d. 6. november, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Lørdag d. 6. november får Industrien i Aarup besøg af den irske troubadour Tommy Sands og hans medspillere Moya på violin og Fionan på tenorbanjo. I 2008 gav de os en dejlig intim og medrivende koncertoplevelse på Industrien. Nu vender de tilbage!

Tommy Sands er vokset op med irsk folkemusik. Her hørte han som barn fortællingerne om irernes kamp for frihed og de traditionelle sange, som han senere turnerede verden rundt med sammen med sine søskende i “The Sands Family”.

Sange med mening er Tommy Sands varemærke. Han optræder i mange sammenhænge som sit lands musikalske ambassadør og har optrådt så forskellige steder som Det Olympiske Stadion i Moskva og Carnegie Hall i New York. Han er nær ven og samarbejdspartner med Pete Seeger og har arbejdet for UNESCO i mange år.

Sangene fra Tommy Sands musikalske hånd er indspillet af utallige kunstnere, bl.a. The Dubliners, Joan Baez og Pete Seeger. I 2003 blev sangen “Down” af BBC blevet valgt som bedste og mest originale sang.

Med sig på scenen har han denne aften sine børn datteren Moya Sands på violin og sønnen Fionan Sands på tenorbanjo, som han har turneret med de seneste år.

Tommy Sands er en fin historiefortæller og en karismatisk sanger. Med charme og glimt i øjet lukker han publikum ind i sit iørefaldende musikalske univers, så der venter os en dejlig aften i selskab med en stor kunstner og hans musikalske voksne børn!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.