Nyt fra Råstof til Industrien

Hugo Rasmussen Allstarz spiller verdensklasse jazz på Industrien i Aarup

Lørdag d. 13. november, kl 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 125 kr.)


Lørdag d. 13 november kl. 20 får Industrien besøg af skøn blanding af generationer og personligheder samlet under én hat: Nemlig musik, der swinger – og under ledelse af den legendariske bassist Hugo Rasmussen, som jo også er kendt som ”Røde Hugo” på grund af farven på hans hår og skæg. Hår er der måske ikke helt så meget af, men dét, der er, er langt! Og skægget? ja, det er stort og langt!

Hugo Rasmussen Allstarz blev dannet i 1999 af bassisten Hugo Rasmussen og har siden vakt stor begejstring på de danske spillesteder med sin populære blanding af klassiske swingnumre og tidlig bebop, spillet med ungdommelig ukuelighed og entusiasme. Rytmegruppen, bestående af pianisten Heine Hansen, trommeslageren Kresten Osgood og Hugo Rasmussen på bas, arbejder som en samlet akkompagnerende og råswingende enhed, der fyrer op under de tre blæsere saxofonisten Jacob Dinesen, basunisten Mads Hyhne og cornettisten Kasper Tranberg.

Der er en grund til, at orkesteret hedder Hugo Rasmussen Allstarz: Alle i bandet er lysende stjerner på den danske jazzhimmel.

Kapelmesteren Hugo Rasmussen er et dansk musik-ikon, som alle husker fra diverse tv produktioner og andre sammenhænge. Hugo har været professionel musiker i over 40 år og har indspillet et væld af klassiske jazzplader og spillet med alt hvad der kan kravle og gå indenfor jazzen: Coleman Hawkins, Ben Webster, Don Cherry, Dexter Gordon, Roland Kirk og mange mange andre.

Hugo Rasmussen Allstarz spiller musik af Basie, Armstrong, Ellington og mange andre. Der bliver også spillet et par af Hugo Rasmussens egne kompositioner (og her menes et par, for Hugo har i sin lange karriere kun skrevet 2 kompositioner).

Der er ingen tvivl om, at der venter os en forrygende aften på Industrien med jazz i virkelig verdensklasse – og så til en billig entré på kun 150 kr.!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.