Nyt fra Råstof til Industrien

Trompetisten Per Nielsen spiller på Industrien i Aarup

Mandag d. 15. november, kl 20:00

Entre: 175 kr. (Medlemmer: 150 kr.)


Mandag d. 15. november kl. 20 byder Kulturelt Samråd på koncert med trompetisten Per Nielsen.

Per Nielsen, der er Danmarks populæreste trompetist, er til daglig solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester. Han har på succesfuld vis genoptaget traditionen med at lave de populære trompetkoncerter, som Arne Lamberth i sin tid også samlede "fulde huse" med.

Grunden til succesen skal nok findes i de mange CD-udgivelser, som Per Nielsen har haft så stor succes med. I alt 15 CD'er som sammenlagt har givet ham et CD-salg på over 350.000 eksemplarer i Danmark. Per Nielsen har herfor modtaget 3 platin og 9 guldplader.

Per Nielsen præsenterer sine numre på sin charmerende sønderjydske dialekt! Der er ikke noget trykt program, men Per Nielsen guider publikum igennem et varieret og udpræget populært repertoire - typisk taget fra hans mange CD-udgivelser.

Han optræder også på Industrien sammen med pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen, og man kan mærke, at de to dygtige musikere hygger sig i hinandens selskab, og det forplanter sig til musikken. De har spillet sammen de sidste ti år på både cd'er og til koncerter.

Der kommer altid mange for at lytte til Per Nielsens eminente trompetspil, og det skyldes nok, at han spiller små kendte og populære ting i stedet for de lange sonater, som han spillede i starten af sin karriere. De fleste kender Per Nielsen for hans fortolkninger af evergreens og lette klassiske stykker - og for lyden af hans gyldne, sprøde og intense trompetspil.

Så der venter os en festlig og flot aften, hvor der er mulighed for rigtig at nyde lyden og høre Per Nielsen og hans gyldne trompet spille de dejligste melodier!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.