Nyt fra Råstof til Industrien

Akut Cabaret på Industrien i Aarup

Lørdag d. 20. november, kl 20:00

Entre: 200 kr. (Medlemmer: 175 kr.)


Lørdag d. 20. november får Industrien i Aarup besøg af Akut Cabaret. Akut Cabaret er Anne Dorte Michelsens nye musikalske satireshow, der tager fat, hvor gruppen Venter på Far slap. Med 16 nyskrevne, vaskeægte popschlagere, funky soulhits og jazzede protestsange tager Akut Cabaret velfærdsdanskeren på sengen, og giver Hr. og Fru Samtalekøkken nye boller på sødsuppen.

Akut Cabarets kampklare besætning består af: Anne Dorte Michelsen, sanger/sangskriver; Pernille Valentin, sanger og skuespiller; Christine Skou, sanger, skuespiller og forfatter - og Marianne Søgaard, sanger og skuespiller. Om deres forestilling siger de:

”Krisen har bidt sig fast og strammer sit greb om danskerne. Pinefulde lommesmerter og bristede millionærdrømme har spredt en stemning af uro og pessimisme. Vores økonomiske letsindighed er med et slag blevet afløst af stramme budgetter, og mange fortryder nu bittert, at vi i de gode tider, så frimodigt afskaffede 25-øren. Hvor ville den lille mønt have lunet i dag!

Urolige og magtesløse går mange borgere fremtiden i møde....! Men bare rolig. Hjælpen er på vej. Akut Cabaret er på pletten med en brutal men nødvendig omgang musikalsk krisestyring, der sætter ind, hvor samfundets spidser må give op.”

Med sang og satire. Med sødme, charme og supermandsdragter. Med opmuntring og retfærdig harme præsenterer "De Fire Hjælpepakker" showet, og viser vej ud af krisen.

Akut Cabaret har fået gode anmeldelser. Blandt andet skrev Monna Ditmer i Politiken: ”Akut Cabaret luner langt ind i din tabersjæl”.

Så kom og blev rigtig godt underholdt!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.