Nyt fra Råstof til Industrien

Gratis 60’er musik på Industrien under Open by Night i Aarup

Lørdag d. 26. november, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Kulturelt Samråd er i gavehumør - og fejrer årets sidste arrangement med at invitere alle til gratis pigtrådskoncert (1.ste sæt af koncert) med pigtrådsorkestret Les Mann. Dørene åbnes kl. 19.30.

Kl. 20.30 lukkes dørene. Kun betalende gæster kan deltage i resten af det festlige arrangement, der indeholder Les Manns næste 2 sæt. Billetter kan købes på sædvanlig vis - og ved døren – og koster kun en flad 100 kroneseddel.

Kulturelt Samråd håber på den måde at være med til, at Industrien bliver fyldt med glade mennesker, der kommer forbi for at nyde en kop gløgg - og opleve Aarups Kulturhus med alt, hvad det har at tilbyde.

Les Mann er en af Fyns gode gamle pigtrådsgrupper. De har været i gang siden 1963 – og blev Fynsmestre i popmusik i 1966. Så er du til pigtråd, rock’n’roll og beat, så har du her ”the real thing”. Her kan du opleve en af pigtrådens standardbesætninger: to guitarister, en bassist, en trommeslager – og en forsanger – som nøjagtig ved, hvordan man ”fyrer den af”, for det har de gjort i rigtig mange år – og som ikke kan lade være med at ”give den gas”, når de først er kommet i gang.

Les Manns musik fænger både hos det yngre og hos det lidt ældre publikum. Les Mann er fast navn på plakaten ved succesarrangementet Rock med Rynker på Posten i Odense.

Så her venter en aften med knald på - med musik fra da bedstefar var dreng og begyndte at få langt hår! Skulle det ske, at du netop denne aften skal til julefrokost i Aarup, så er det oplagt sammen at gå til denne koncert og svinge træbenet, når maden er spist.

En god aften venter, hvor også de ældre kan glemme, hvor gamle de egentlig er!!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.