Nyt fra Råstof til Industrien

Den korrekte dato og tid for koncerten med Les Mann

Fredag d. 26. november, kl 19:30

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


På mystisk vis havde der indsneget sig et par fejl i det forrige nyhedsbrev med overskriften ”Gratis 60’er musik på Industrien under Open by Night i Aarup”.

Datoen var korrekt, men d. 26. november er en fredag – og ikke lørdag, som det stod øverst i nyhedsbrevet. Koncerten starter kl. 19.30 – og ikke kl. 20.00 som der stod øverst i nyhedsbrevet. Til gengæld er det stadig i anledning af Open by Night gratis at overvære det første sæt af Les Manns koncert.

Kl. 20.30 lukkes dørene, og kun betalende gæster kan deltage i resten af det festlige arrangement, der indeholder Les Manns næste 2 sæt. Billetter kan købes på sædvanlig vis - og ved døren – og koster kun en flad 100 kroneseddel.

Samme dag – fredag d. 26. november - udkommer vores forårsprogram med 14 nye spændende koncerter med lige så mange forskellige kunstnere. Der skal nok være et par koncerter i blandt, der bliver hurtigt udsolgt, så det gælder om at slå til, mens der er ledige billetter.

Hvis du vil læse mere om Les Mann, så se det forrige nyhedsbrev, der blev udsendt i går d. 23. november.

Vi ser frem til en rigtig god aften!

De bedste hilsner

Johan Rosenring
Kulturelt Samråd

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.