Nyt fra Råstof til Industrien

Så er det nye koncertprogram offentligt!

Programmet for foråret er spændende og alsisigt

Kære modtagere af nyhedsbrevet
 

Det er en stor glæde for os at kunne præsentere programmet for foråret 2011. Medlemmer af Råstof til Industrien får det med posten i dag – og de, der ikke er medlem, kan nu gå ind på vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk - og se det!

Vi synes selv, at det er et godt og alsidigt program, og vi er lidt stolte af, at vi på den måde kan være med til at gøre vores lokalområde mere attraktivt.

Du er også velkommen til at komme smut forbi Kulturhuset Industrien i Aarup i aften fra kl. 17 under Open-by-Night, og få det nye program i hånden, få et gratis glas glögg – og en god snak med nogle af de frivillige. Samtidigt kan du også tale med nogle af de andre aktive blandt Kulturhuset Industriens brugergrupper/ foreninger.

Vi, der afholder musikarrangementerne kan godt bruge flere aktive. Især har vi brug for nogen, der kan noget med hjemmesider – eller har lidt viden og interesse for at arbejde med lyd! Kom og tal med os - eller skriv til os på billet@raastof-industrien.dk – hvis du vil være med!

Ses vi i øvrigt til god gammel pigtrådsmusik med Les Mann i aften? Jeg håber det!

De bedste hilsner Johan Rosenring, Kulturelt Samråd

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.