Nyt fra Råstof til Industrien

Stjernestund med Povl Dissing på Industrien i Aarup

Lørdag d. 5. februar, kl 20:00

Entre: 250 kr. (Medlemmer: 225 kr.)


Lørdag d. 5. februar kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Povl Dissing med et til lejligheden sammensat 6-mands band.

I starten af efteråret 2010 udgav Povl Dissing soloalbummet ’Smertefulde sange’, hvor han vender tilbage til begyndelsen af sin karriere for mere end 45 år siden – tiden før han mødte Benny Andersen og skabte ’Svantes viser’. Som ung mand grundlagde han det, der siden skulle blive en enestående musikkarriere med netop smertefulde fortolkninger. Nu tager han dem op igen.

Kritikerne har givet albummet roser og mange stjerner – og én af dem siger, at dette udspil med smertefulde sange, som Povl Dissing med sin sang tilfører ekstra styrke, er tæt på den klasse, som ”Svantes Viser” er i. Dog af en anden art, fordi Benny Andersen ikke har været inde over teksterne.

Og nu er han på turné på vej til Aarup med de ”nye” gamle sange

Der er gået næsten et halvt århundrede, siden Povl Dissing påbegyndte sin karriere med unikke fortolkninger af sørgmodige danske sange. I dag er han en af Danmarks mest kendte stemmer.

Der er altid en særlig intim stemning, når Poul Dissing optræder. På sin ærlige og nærværende måde går han med sin stemme, musik og attitude lige i hjertet på folk. Når dette så oven i købet kombineres med en flok dygtige musikeres indfølte musikalske opbakning, så er der lagt op til en aften med endnu en stjernestund på Industrien!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.