Nyt fra Råstof til Industrien

Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys på Industrien i Aarup

Lørdag d. 12. februar, kl 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Lørdag d. 12. februar kl. 20 spiller Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys op til en livlig og kulørt aften på Industrien i Aarup.
 

Allerede i 1958 debuterede den 16-årige Peter Abrahamsen med ”Won’t You Wear My Ring”, dengang under navnet Peter Abrams i selskab med bl.a. guitaristerne Jørn Graungård og Jørgen Ingemann. Så det er endnu én af de gode ”gamle gutter”, der kommer forbi Industrien.
 

Med sig har han Bell Paper Boys, der foruden ham selv, består af Kristian Lassen på trommer, Ole Bendix, der spiller guitar; Bo Liengaard, der håndterer bassen - og Leif Ernstsen, der trakterer harmonikaen med hiv og swing. Gruppens medlemmer er hver for sig veteraner på musikscenen - og tilføjer alle med deres musikalske smag og kunnen til et mix, som kan sammenlignes med de godt krydrede gryderetter, man får i det sydlige USA.
 

Stilen er – foruden en evne til at sprede godt humør sammen med musikken - en blanding af danske sange og amerikanske country standards inspireret af Louisiana, cajun, blues og Zydeco kulturen. Og mange af de, der kender Bell Pepper Boys holder specielt af deres særlige tone i countrymusikken, hvor de spille standarder som ”You’ll Win Again”, ”Goodnight Irene” og ”Midnight Special”
 

En aften med Bell Pepper Boys sætter ikke alene gang i humøret, men også i bentøjet – det er svært at lade være at danse med!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.