Nyt fra Råstof til Industrien

Jens Lysdal Trio spiller swingende kvalitetsmusik på Industrien i Aarup

Lørdag d. 26. februar, kl 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Jens Lysdal kommer til Industrien med sin trio lørdag d. 26. februar kl. 20.

Det kan være nogen tænker; Hvem er Jens Lysdal?

Jens Lysdal har gennem de sidste 10 år placeret sig som en af landets mest personlige sangere, guitarister og komponister. Med fokus på det enkle og nære og med et guitarspil i særklasse, har han skabt sig en niche v.h.a. håndspillet musik og gode, vedkommende tekster.

På film og TV-siden har han bl.a. skrevet og produceret musik til: ”A day in October” (Kenneth Madsen), ”MR. WHO” (Michael Brammer), ”Årgang 0” og Hella Joofs ”Oh happy day” ligesom han medvirker på Åke Sandgren’s dogmefilm “Et rigtigt menneske”. Som solist synger han 3 sange på den Bodil-vindende danske film “At klappe med én hånd”. Musik fra hans CD’er er blevet brugt i flere film og TV-programmer, bl.a. “Dybt vand” af Ole Bornedal, ”Taxa” (DR1), ”The Scarlett Letter” (Korea) af Byun Hyuk, ”Veninder” af Regnar Grasten, ”Forbrydelsen” (DR1) og ”Kløvedal i Indonesien” (DR).

Så han er dygtig og anerkendt kunstner og musiker.

Jens Lysdahl spænder umådelig vidt, hvis man skal gøre rede for hans mange musikalske kilder. Man kan nævne bluegrass, samba, reggae, svensk folketone og jazz. På lignende måde med stemmen, der kan skifte klangfarve fra sang til sang. Men det helt afgørende er den stærke integritet, der kommer til udtryk i Lysdals fremtræden.

Med sig til Aarup har han Bjarke Falgren på violin og Thomas Vang på bas, så alt i alt er der vist garantier for en rigtig god aften! Gå i øvrigt ind på www.raastof-industrien.dk – og hør og se et par numre med Jens Lysdal Trio.

En aften fuld intens kvalitetsmusik venter!

Denne koncert er sæsonens medlemskoncert, hvilket betyder at medlemmer af Råstof til Industrien, der er en støtteforening for Kulturelt Samråd, kommer ind for kun 75 kr. – mens andre må betale 125 kr. Du kan naturligvis melde dig ind som støttemedlem i Råstof til Industrien ved døren! ;-)

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.