Nyt fra Råstof til Industrien

Allan Olsen spiller solo på Industrien i Aarup

Lørdag d. 5. marts, kl 20:00

Entre: 250 kr. (Medlemmer: 225 kr.)


Lørdag d. 5 marts kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af troubadouren Allan Olsen solo. Han har været på Industrien før, og hver gang er det blevet til en fantastisk nærværende og intens musikalsk oplevelse. Og som kendere af Allan Olsen ved, så er det ikke alene musikken, men også dét, der sker mellem numrene, der er med til at skabe den gode stemning. Her er tale om en mand, der ikke holder sig tilbage!

Som de skriver i pressemeddelelsen i forbindelse med hans turné: ”Han kommer i eget hår! På Holbergs tid gik man med ansigtet pudret og med paryk. Kun de fattigste gik ”i eget hår”, som man sagde dengang. Hårdt boostet forlorenhed…

På mange måder lige så forlorent som i dag, hvor viden og indsigt synes at komme til kort i populismens gustne flammer. Talentløsheden har gode betingelser i ny-liberalismens væksthus, hvor wannabe’s hyldes i guldkaret, eller som Allan Olsen synger i Lille Gråspurv: Vi er i ”pralhanens tid” – spraglede prydfjer pudses, og bryster pustes op.”

Engang havde de Holberg. I dag har vi heldigvis Allan Olsen. Den populære sanger og sangskriver har aldrig pyntet sig med lånte fjer eller spillet med fordækte kort. Olsen kommer, spiller og går i eget hår - om end det er begrænset, hvor meget der er tilbage af det.

Allan Olsen er spot on – what you see is what you get – og dét er hans store fanskare vældig tilfredse med.

Nu kan vi glæde os over, at han atter begiver sig ud i landet, solo og med et repertoire, der strækker sig over hele karrieren, fra debut’en ”Norlan” frem til i dag!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.