Nyt fra Råstof til Industrien

Folk-gruppen Tradish spreder god stemning på Industrien i Aarup

Torsdag d. 10. marts, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Navnet Tradish udspringer af følgende: ”Trad” - på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition. ”Ish” - fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

Tradish er en helt ny musikalsk konstellation, men alle medlemmer har tidligere spillet sammen i det traditionelle irske band Moving Cloud. Alle tre musikere i Tradish har gennem årene bevæget sig rundt i – og ikke mindst på tværs af - mange forskellige genrer og traditioner. På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer Tradish ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk, der ikke normalt lytter til folkemusik.

Med et repertoire, som spænder over både traditionel og nykomponeret musik, forbinder Tradish den gamle folkemusik med et nyt musikalsk udtryk. Tradish består af John Pilkington: Vokal, irsk bouzouki, guitar; Louise Ring Vangsgaard: Violin, vokal;  - og Brian Woetmann: bodhran, percussion, vokal.

En aften i selskab med Tradish er en medrivende og dejlig oplevelse. Der er rigtig god stemning – og særdeles velspillet musik og fine sange.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.