Nyt fra Råstof til Industrien

Hal & Nikolaj skaber magisk musisk rum på scenen på Industrien i Aarup

Lørdag d. 19. marts, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Lørdag d. 19. marts kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af ”Hal & Nikolai”.

Hal & Nikolaj er en fremstormende duo på den internationale folkemusikscene. I 2008 udgav de deres debutalbum, der også hed ”Hal & Nikolaj”, der blev hædret som ”Årets Debut” og ”Årets komponist” ved Danish Music Award Folk 2009.

Der skabes en luftig og klar folketone, når de samles omkring deres fortryllende musik.

Lyden er keltisk og nordisk på samme tid, hvilket vidner om de to musikeres kulturelle baggrunde, som blendes i et nuanceret og afbalanceret udtryk.

Vi har at gøre med to musikere som ubesværet tør lade musikken føre an og hengive sig til dens magiske kraft. Det bliver gjort med en legesyg lethed og overbevisende musikalitet.

Nikolaj Busk, der er dansk, spiller klaver, indisk harmonium, harmonika, electronics, step, toypiano m.m. - Hal Parfitt-Murray, der er opvokset i Skotland og Australien, spiller violin, bratsch, synger og stepper.

Når de to musikere optræder, bliver scenen til et magisk kreativt rum fuld af instrumenter klar til brug. De to multiinstrumentalister gør med deres underspillede virtuositet og overraskende arrangementer god brug af de virkemidler, de har til deres rådighed - og det giver publikum en fantastisk oplevelse.

Kom og få en oplevelse ud over det sædvanlige for en flad hundrede!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.