Nogle gange går det for stærkt!

Inden jeg sendte det forrige nyhedsbrev ud, har jeg være i dialog med Tattie Jam, der skal spille på Industrien om nogle uger. Da jeg så skulle indsætte et billede af Stine Michel i nyhedsbrevet, indsætter jeg et billede af Tattie Jam i stedet. Sådan kan det gå!

Her er nyhedsbrevet med det rette billede!

Hilsen Johan

Nyt fra Råstof til Industrien
Nyt fra Råstof til Industrien

Sange om den nordiske frugtbarhedsgudinde Freja på Industrien

Lørdag d. 26. marts, kl 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Lørdag d. 26. marts kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Stine Michel med band. De på tour med sangene fra Stines seneste cd ”Frejas Viser”.

Det sker ikke så tit, at en sanger/sangskriver præsenterer et sammenhængende værk, men Stine Michel gør det med sin nyeste sang-cyklus ”Frejas viser”. Det er en forrygende historie med en række fantastiske sange, hvoraf nogle fortjener at få ”evergreen”-status.

Stine Michel kan, som få, dét at formidle en historie, så den kommer ud i alle kroge af koncertrummet, så hele publikummet er med. Hun har totalt nærvær på scenen, som gør at vi som tilhørere bliver draget ind i historien og ikke kan slippe den, før den er færdig.

Vi bliver draget ind i en fortælling om den nordisk mytologis gudinde Freja sat i en nutidig ramme.

Stine Michel vandt en Danish Music Award for Årets Danske Visealbum med sin forrige cd Natravn.

Med sig på Industrien har hun Perry Stenbäck - der i 2009 vandt en Danish Music Award som Årets Instrumentalist - på guitar, dobro, nøgleharpe, harmonika og kor; Morten Lundsby på bas og kor - og Jesper Uno Kofoed på trommer og kor.

Stine Michel har fået rigtig gode anmeldelser for sine koncerter. Anmelderne skriver om ”Magi i luften”. Så kom selv og oplev det på Industrien. Der venter noget eventyrligt - smukt, poetisk, voldsomt og klogt … !

Entréen er på kun 125 kr.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.