Nyt fra Råstof til Industrien

Geo på Industrien


Tirsdag d. 10. oktober kl 20.00


Danmarks absolut mest uforudsigelige komiker. Eksplosiv, fysisk, banebrydende, 100 % original, surrealistisk, og ikke mindst garant for underholdning i særklasse. Oplev ham i fuld narcissistisk vigør når han med showet 'Ego Geo' leverer varen. Underholdning i særklasse (Læg i denne forbindelse gerne vægt på ordet sær!).

Det var i forbindelse med den nu legendariske teaterturné 'Den Ægte Vare', at Geo for alvor slog sit navn fast på den danske stand-up scene. Når han nu sætter kursen mod de danske klubscener, bliver det med hans nye one man show 'Ego Geo', hvori det danske stand-up publikum vil få lejlighed til, at opleve præcis hvor ego Geo kan blive.

Han står alene på scenen, -bor alene, -er single, -er registreret som enkeltmandsfirma, -har kun ét sæde på sin cykel, -ét sæde i sin bil (efter at han rev de to andre ud) og HAN ELSKER DET!

Showet tager udgangspunkt i, hvorfor komikere vil stå alene på scenen og ikke dele den med andre. Hvordan det er fedt, når det går godt, men også hvorfor det kunne være fedt med nogle at give skylden - når det ikke gør det.”

I showet vil Geo desuden komme ind på hvordan stand up komikerens livsstil af nogle betragtes som værende fantastisk - og hvordan andre folk, oftest dem med følelser, ser komikeren som afstumpet... og ildelugtende.

Hvis nogen mener at Mick Øgendahl er slem når det gælder det at bruge kroppen i stand-up, så må det være fordi de ikke har set Geo! Han hopper rundt på scenen som en anden delfin (i et forsøg på at imitere samme), ryster så meget i kroppen så hans øl sprøjter ud over det hele, og laver de vildeste og underligste skrig man nogen sinde har hørt fra en primat. Kort sagt, han er gal! Det er imidlertid også det der gør ham sindssyg sjov!

Hvis man er til vandvittige komikere, hvor der er jokes uden politiske pointer og skjulte budskaber, så er Geo lige noget for dig. Han er hylendes morsom, og man kan nogle gange undre sig over hvad det er han har røget, for at komme frem til nogen af de tanker han strør ud af.

Geo er en komiker der deler Danmark i to. Enten elsker man ham, eller også hader man ham. Enten får hans vandvittige udbrud en til at krølle sammen af grin eller også krølle sammen i forfærdelse. For enten kan man slippe tøjlerne og grine af hans mange latterlige indfald, eller også kan man absolut ikke se det sjove i det.

Geo er uden sammenligning den mest uforudsigelige komiker i branchen. Med sit surrealistiske, originale, absurde og til tider maniske sceneshow formår han at trække tæppet væk under selv det mest garvede stand-up publikum. Ja, for at sige det som det er, så bliver mange faktisk lidt halvforskrækkede til at begynde med. Men når de lige har sikret sig, at det Geo har gang i, ikke er et dødbringende epileptisk anfald, så overgiver de sig helt og aldeles til den fascinerende oplevelse og latteren.

Billetter a kr 100 købes ved indgangen eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43
Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort