Nyt fra Råstof til Industrien

Lily Broberg kabaret med Liselotte Krogager på Industrien i Aarup

Fredag d. 15. april, kl 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 125 kr.)


Fredag d. 15. april kl. 20 har Kulturelt Samråd i Aarup fornøjelsen at præsentere teaterkabaretten ”Hej Lily!” med Liselotte Krogager og Ulf Starup.

Forestillingen Hej Lily! har i perioden 18.3. - 8.4. spillet på Foyerscenen på Odense Teater - og der var på forhånd udsolgt! Så det er derfor med ekstra stor glæde, at vi nu præsenterer denne populære forestilling her på Industrien, og på den måde giver flere mulighed for at se ”Hej Lily!”.

”Hej Lily!” er et musikalsk portræt af revyprimadonnaen, refrænsangerinden, koketten, humørbomben, karakterskuespillerinden og mennesket Lily Broberg:.

I kabaretten Hej Lily! portrætterer Liselotte Krogager denne store personlighed i dansk teaterhistorie med sange, historier og anekdoter fra hendes liv og karriere.

Kabaretten byder på genhør med sange som: ”Græshoppen og valmuen”, ”Klokkeblomst og bellis og følfod”, ”Milord”, ”Lev som du er tosset til”, ”Flyv med ud i det himmelblå”, ”Noget farligt indeni” og selvfølgelig de populære syng-med-potpourrier ”Hver fugl synger med sit næb”.

Liselotte Krogager blev uddannet som skuespiller fra elevskolen v/ Odense Teater 1982. Sin skuespillerdebut fik hun egentlig allerede i 1967 i Annie Get Your Gun på Falconer Teatret i København. Her var hun sammen med skuespillerne Daimi, Dirch Passer, Lilly Broberg og instruktøren Preben Kaas. Som skuespiller har Liselotte favnet bredt - og så har hun lavet et væld af musicals, kabaretter og revyer.

Med sig har Liselotte Krogager pianisten Ulf Starup, der - ligesom ved forestillingen på Odense Teater - sidder ved klaveret, og som også har arrangeret kabarettens mange sange.

Så her er en mulighed for en rejse tilbage i tiden, til da hele Danmark hver søndag sad ved radioernes højtalere og hørte Giro 413, hvor Lily Broberg ofte blev spillet!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.