Nyt fra Råstof til Industrien

Burnin Red Ivanhoe indleder sæsonen på Industrien

Lørdag d. 10. september, kl 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 125 kr.)


Lørdag d. 10. september indleder Industrien i Aarup sin musikalske efterårssæson med en koncert med de legendariske Burnin’ Red Ivanhoe.

I nu mere end 35 år har Burnin’ Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik.

Efter det massive skybrud, der ramte København den 2. juli, kunne musikerne følge mange måneders studiearbejde sejle rundt i en ødelagt computer i en vandfyldt kælder. Det album, der skulle være det første studiealbum fra Burnin Red Ivanhoe siden 1998 var ødelagt og væk!

”Efter at have sundet os, tog vi fat i vores gode ven Franz Beckerlee, som hurtigt tilbød os at være kreativ tovholder på en genindspilning af pladen. Med Franz’ deltagelse i projektet genoptager vi et samarbejde, der strækker sig tilbage til starten af Burnin´s karriere og den første udgivelse, M 144 fra 1969, som Franz havde stor positiv indflydelse på", siger Kasten Vogel.

To sange overlevede vandmassernes. De er nu lagt ud Burning’ Red Ivanhoes hjemmeside (http://www.burnin.dk/) til gratis download.

Burnin’ Red Ivanhoe består i dag dels af de 3 ”gamle” Karsten Vogel på sax & keyboard, Ole Fick på guitar og vokal og Kim Menzer på fløjte, basun, mundharpe, didjeridoo og vokal - og dels de 2 ”nye” Assi Roar på bas og Klaus Menzer på trommer.

Der er lagt til en aften med dels muligheden for nostalgiske genhør med gamle sange som f. eks. ”Wallifanten” og ” Gong Gong The Elephant Song” m. fl., og dels også med mulighed for at lytte til nogle af de nyskrevne numre fra den kommende cd!

Det bliver vist en god og dejlig aften!

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.