Nyt fra Råstof til Industrien

Thorbjørn Risager fyrer op under Industrien i Aarup

Fredag d. 16. september, kl 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Fredag d.16 september kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Thorbjørn Risager og hans orkester. Thorbjørn Risager er en dansk sanger i superligaen med en bemærkelsesværdig kraftfuld stemme, der sætter ham i kategori med sangere som Joe Cocker.

Han har karisma, han har styrke og power – og ikke mindst denne enestående bluesy og soulfuld stemme.
Thorbjørn Risager og hans orkester kommer med et seriøst og dybt ”musikalsk statement”. De har opdateret traditionen ved at skabe deres egen meget personlige version af den, med en kraft og energi som både swinger igennem, og går ind i sjælen og hjertet på enhver lytter.

Han ”taler” til os med en buldrende mørk og rå stemme, der bærer igennem, en stor orkesterlyd, en næsten uhyggelig præcision i samspillets mindre detaljer. Og så noget, der gør, at man næsten ikke kan sidde stille!

Thorbjørn Risager og hans orkester er meget aktiv på den europæiske bluesscene og er et særdeles efterspurgt navn på spillesteder og festivaler i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Schweitz, Frankrig, England mm.

Thorbjørn Risagers band består, ud over ham selv på guitar og vokal, af Kasper Wagner på sax og perkussion, Peter Kehl på trompet og perkussion, Søren Bøjgaard på bas, Svein Erik Martinsen på guitar og kor, Emil Balsgaard på piano og keyboard - og Martin Seidelin på trommer og kor.

Der er lagt op til en stærk og svedig aften med fyldig lyd - og gang i den!

... og vi har hørt fra nogen, der har hørt Thorbjørn Risager & Co spille før, at de er ét af Danmarks bedste live-orkestre!!

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.