Nyt fra Råstof til Industrien

Spansk Latino musik på Industrien i Aarup

Lørdag d. 24. september, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Lørdag d. 24. september får Industrien i Aarup besøg af den spændende sangerinde og musiker Nancy Ruth.

Med sin kraftfulde og intense sceneoptræden serverer Nancy Ruth et velsmagende bryg af latin, flamenco, jazz og pop. Som en musikalsk sigøjner, har Nancy tilbragt sit liv med at synge rundt i verden på jagt efter musikalske møder. Hun har optrådt i Panama, Marokko, Andalusien, Singapore, New York og mange steder i Europa, og tilbragte tillige en måned som udvalgt vokalist på paladset hos Sultanen af Brunei.

Hendes musikalske indflydelser er vævet med mystik fra maurerne, strejf af en Middelhavsbrise - og travlheden i pladser og små cafeer i Latinamerika. Du kan høre ensomheden fra Saharas ørken - og fragmenter af flamencomusikken som den siver ud fra patioer i labyrinten af andalusiske gader.

Så vi er i en anderledes sfære end den, vi oftest kan opleve på Industrien. Her er temperament og passion.

Nancy Ruth er oprindeligt uddannet musiker med studier i klassisk og jazz, klaver og sang, og hun fortsatte sine studier på flamenco-guitar i Spanien hos Gabriel Cabrera. Nancy Ruth er i dag skiftevis bosat i Canada og Spanien.

Nancy Ruth har spanske de musikere Luis Robisco på guitar og Paquito Escudero på percussion med sig på Industrien.

Der er således lagt op til en aften, hvor man for en flad 100 kr. seddel, kan opleve en udsøgt performer, der med succes har introduceret den romantiske luksus Jazz Latino. Det bliver en speciel aften med særlige intense og gribende musikalske oplevelser!

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.